di t/m za vanaf 10:00 uur

+ 31 (0) 317 42 48 73

Splendid Pliss

Elegant en veelzijdig

Speciaal voor kunststof kozijnen is er het unieke Splendid Pliss (voorheen Speedy Pliss). Dit elegante en veelzijdige plisségordijn kan zonder schroeven of boren worden bevestigd door slim dubbelzijdig magneetband. Het gordijn wordt geleverd met een geïntegreerd aluminium frame. Voor Splendid Pliss kunt u kiezen uit verschillende soorten hoogwaardige stoffen en moderne kleuren. Splendid Pliss heeft net als veel andere soorten raamdecoratie, het unieke top-down/bottom-up systeem. Dit wil zeggen dat u het stofpakket van boven naar beneden kunt laten zakken of van beneden naar boven kunt optrekken. Daarbij is de handgreep geïntegreerd in de treklijst. Zo kan de Splendid Pliss op de door u gewenste stand blijven staan.

Vele kleuren en maten

Splendid Pliss is verkrijgbaar in veel kleuren en verschillende soorten stoffen. Zo kunt u kiezen uit enkele stoffen die transparant of niet doorschijnend zijn. Daarnaast is er ook de honingraatstructuur, een dubbele stoflaag. Deze werkt niet alleen verduisterend maar ook wamtewerend. 

Wilt u uw ramen reinigen dan is het verwijderen dankzij de magneetband simpel. De Splendid Pliss kan geheel op maat worden gemaakt en sluit zo goed aan in uw raam dat er nauwelijks nog licht door de zijkanten komt. Splendid Pliss is kortom een bijzonder strakke en stijlvolle raambekleding van hoge kwaliteit. 

Advies op maat

Bij Woninginrichting Krechting kunnen wij u de werking van Splendid Pliss natuurlijk laten zien. Zo kunt u zelf  zien hoe het werkt. Uiteraard adviseren wij u graag of dit voor u de geschikte oplossing is voor uw interieur. Onze service gaat nog verder. Naast het inmeten en het op maat maken van de Splendid Pliss, zorgen wij voor vakkundige montage. Zo kunnen wij u het perfecte eindresultaat garanderen. Wij leveren de merken: Keje en BéCé.

Wij ontvangen u graag in onze showroom in Renkum. Op de website van het merk Keje kunt u alvast een kijkje nemen en de mogelijkheden ontdekken van wat wij in huis hebben.

Dit vindt u wellicht ook interessant

Facette shades

Vlinder jaloezieën

Gordijnen