di t/m za vanaf 10:00 uur

+ 31 (0) 317 42 48 73

Uitvalschermen

Uiterst doeltreffend

Traditioneel en uiterst doeltreffend is het uitvalscherm. Deze bekende vorm van zonwering bewijst al decennialang zijn waarde door uitermate populair te blijven. Door de verticale stand van het scherm houdt het uitvalscherm zonlicht perfect buiten en beschermt uw woning tegen de hitte van de zon. Daarbij is het een mooie aankleding van uw gevel, dankzij de keuzemogelijkheid uit vele kleuren.

Betaalbaar alternatief

Een uitvalscherm is een betaalbaar alternatief voor een terrasscherm of andere luxere vormen van zonwering. Daarbij geven uitvalschermen kleur aan uw woning. Het doek is verkrijgbaar in veel verschillende kleuren. Zo kiest u misschien graag opvallend rood, of zoekt u meer het klassieke streepmotief. Het toegepaste acryldoek garandeert een hoge kleurvastheid en is water- en vuilafstotend.

Een uitvalscherm is bij uitstek geschikt voor hoger gelegen ramen. Of andere plaatsen waar u niet onder het uitvalscherm hoeft door te lopen. Uitvalschermen hangen dicht op het raam en toch kunt u nog steeds vrij naar buiten kijken. Het is mogelijk om bij een uitvalscherm te kiezen voor wind- of stormvaste armen. De bediening van uitvalschermen kan geoptimaliseerd worden met een elektrische motor, voor optimaal gemak. Door de ruime kleurkeuze van de omkasting en de talloze doekmogelijkheden kunt u het uitvalscherm zo personaliseren dat het een sieraad vormt voor uw gevel en woning. 

De juiste oplossing

Wilt u weten of een uitvalscherm voor u de juiste oplossing is en wat er allemaal leverbaar is? Kom dan vrijblijvend langs in onze showroom in Renkum. Bij Woninginrichting Krechting hebben wij een ruime keus in uitvalschermen. We kunnen u door onze jarenlange ervaring, uitstekend adviseren.

Voor volledige verzorging van uw uitvalscherm op maat komen wij graag bij u inmeten. Het uitvalscherm wordt op maat gemaakt en vakkundig gemonteerd door onze medewerkers. Wij garanderen u de perfecte afwerking. Nieuwsgierig naar de verschillende kwaliteitsmodellen? Neem alvast een kijkje op de website van de merken uit onze collectie: Brustor en SunCircle. 

Dit vindt u wellicht ook interessant

Screens

Terrasschermen

Markiezen