di t/m za vanaf 10:00 uur

+ 31 (0) 317 42 48 73

Markiezen

Meest effectieve zonwering

Markiezen bestaan al zeker 150 jaar en zijn de meest effectieve manier van zonwering. Dit omdat door de zijkanten van het doek ook de laagstaande zon wordt geweerd. Doordat de markies een oud-Hollandse zonwering is, geeft het een klassieke en landelijke uitstraling aan uw woning. En al is de markies meer dan een eeuw oud, tegenwoordig komt deze met de nieuwste snufjes en hoge kwaliteitsgarantie.

Nostalgische uitstraling

De charme van markiezen heeft uiteraard alles te maken met de mooie gebogen vorm en de nostalgische uitstraling. Toch zijn markiezen door de vele afwerkingsmogelijkheden weer modern. Hierdoor kunt u uw markiezen zo klassiek of trendy maken als u zelf wilt. Markiezen zijn leverbaar met minimaal vier slagen. Hoe groter de uitval, hoe meer slagen. Dit gaat tot maximaal zes slagen. Uiteraard is dit bepalend voor het aanzien van de markies. Is er echter een grotere uitval nodig of vraagt de situatie om een andere oplossing dan is er nog de mogelijkheid tot een uitklapmarkies. 

Ook markiezen met omkasting zijn een mogelijkheid. Er zijn bijvoorbeeld houten omkastingen met sierranden verkrijgbaar. Maar u kunt ook kiezen voor eenvoudige en strakke aluminium omkasting voor uw markies. Voor het doek is er natuurlijk een ruime keus aan kleur en motief beschikbaar. Uiteraard is er vanalles leverbaar dat past bij de stijl van uw woning en wat aansluit bij uw persoonlijke smaak. 

Bekijk alle mogelijkheden

Graag tonen wij u de mogelijkheden in onze showroom in Renkum. Komt u eens langs. Wij adviseren u vakkundig over de mogelijkheden van onze collectie markiezen. Wij komen altijd bij u thuis om de situatie zelf te bekijken, in te meten en te monteren. Woninginrichting Krechting ontzorgt en zorgt voor de perfecte afwerking. Voor een idee van de vele mogelijkheden kunt u een kijkje nemen op de website van het merk Markiezen Nederland. Zij zijn al jarenlang naar volle tevredenheid onze leverancier van markiezen van de hoogste kwaliteit.

Dit vindt u wellicht ook interessant

Rolluiken

Uitvalschermen

Raamdecoratie