di t/m za vanaf 10:00 uur

+ 31 (0) 317 42 48 73

Texeler wolmatras

Texeler wolmatras

Op het eiland Texel worden al 30 jaar lang de beste matrassen met zuiver scheerwol gemaakt. De lamswol van superieure kwaliteit zorgt voor perfecte ventilatie, de krullende wollaag isoleert tegelijk als de beste. Afgewerkt met een dikke schapenwol laag zorgt de matras dat u elk seizoen slaapt op een prettige temperatuur. En dat stimuleert een heerlijke nachtrust. 

De zuiver scheerwollen matrassen van Texeler bestaan uit louter natuurlijke materialen. Ook de door Texeler gebruikte katoenen afdeklaag, creëert hiermee een hoogwaardig, natuurlijk product. Samen met de wol zorgt dit voor uitstekende ventilatie en comfort. 

In een 1-persoons Texelermatras zijn meer dan 800 pocketveren verwerkt. Dit zorgt voor een ideale ondersteuning en optimale drukverdeling. Zo ligt uw lichaam heerlijk ontspannen op het matras. Dit is erg belangrijk voor een diepe, zalige nachtrust.

De Talalay latex laag in het matras zorgt voor voortreffelijke ventilatie. Maar ook voor een uitstekende ondersteuning van uw lichaam. Deze Talalay latex heeft bij Texeler een extra behandeling gekregen, zodat er een open celstructuur ontstaat. Dit zorgt voor de extra ventilerende mogelijkheden van het matras. Texeler heeft drie matrassen in de collectie, die in vele maten verkrijgbaar zijn. Dit zijn:

  1. Het BuitenGewoon Wolmatras, met 320 pocketveren in een 1-persoonsmatras. Door het honingraatmotief zorgen deze voor een optimale ondersteuning van het hele lichaam. De afdeklaag is HR-schuim, zuiver Texelse lamswol en een fijne, zachte badstof. Een heerlijk matras voor ieder budget.

2. Het Texeler Topdekmatras met het beste uit de natuur. Krachtige materialen combineren unieke eigenschappen. Voor de echte fijnproever op slaapgebied. De matras is zacht en veerkrachtig tegelijk. 

  1. Op en Top Wolmatras van Texeler voor het ultieme slaapcomfort. Deze kern bestaat uit micro-pocketveren met meer dan 820 veertjes in een 1-persoonsmatras. In een 2-persoons uitvoering geeft dit extra veel veerkracht. Dit matras is afgedekt met Talalay latex, zuiver Texelse lamswol en fijne, zachte badstof. Een absolute aanrader.

Wilt u meer weten over het Texeler matras? U kunt uiteraard komen proef liggen in onze showroom aan de Kerkstraat in Renkum. U bent van harte welkom. Wij adviseren u kundig over welk matras het best geschikt voor u is. Voor meer informatie over de mogelijkheden van een Texeler matras kunt u terecht op de website van Texeler.

Dit vindt u wellicht ook interessant

Matrair

Avek Prata

Avek Bronze