di t/m za vanaf 10:00 uur

+ 31 (0) 317 42 48 73

Silhouette shades

Subtiele uitstraling

Een prachtig, luchtige manier om fel zonlicht uit uw interieur te weren en toch een mooie lichtinval te houden, zijn de Silhouette Shades. Deze raamdecoratie combineert de voordelen van gordijnen, vitrage en zonwering. Bovendien geven de zachte stoffen een subtiele uitstraling aan uw leefruimte. Met de eenvoudige bediening van de Silhouette Shades controleert u zelf hoeveel licht er binnenkomt.

Zachte stoffen

Silhouette Shades zijn zachte, stoffen lamellen die tussen twee lagen transparante stof kunnen bewegen. Met het bedieningssysteem kunt u zelf bepalen hoeveel licht u uw woonkamer laat binnenstromen. Door de subtiele stoffen van hoogwaardige kwaliteit krijgt uw interieur daarmee een unieke, luxueuze uitstraling.

Silhouette Shades kunnen ook zonnewarmte weren door een speciale laag aan de achterzijde. Deze transparante laag biedt nog steeds ongehinderd zicht naar buiten, maar laat geen zonnewarmte binnen. Waarbij u toch de voordelen van natuurlijke, stoffen raamdecoratie houdt. De Silhouette Shades zijn in verschillende kleuren en lamelbreedtes verkrijgbaar en volledig op maat te maken. U kunt kiezen uit handmatige of zelfs elektrische bediening. Daarbij is er ook een budgetvriendelijke variant die volledig voldoet aan de stijlvolle uitstraling die Silhouette Shades bieden.

Uitgebreid assortiment

Bij Woninginrichting Krechting hebben wij een uitgebreid assortiment Silhouette Shades die we u graag laten zien. Wij komen bij u thuis om in te meten, zodat wij de Silhouette Shades perfect op maat kunnen laten maken. Daarna monteren wij uw Silhouette Shades om u ervan te verzekeren dat uw raamdecoratie perfect hangt en werkt. Kom eens langs in onze showroom in Renkum. Of neem alvast een kijkje op de website van Luxaflex, het topmerk dat bij ons verkrijgbaar is.

Dit vindt u wellicht ook interessant

Shutters

Verticale jaloezieën

Buitenzonwering