di t/m za vanaf 10:00 uur

+ 31 (0) 317 42 48 73

Rails en roedes

De finishingtouch

De finishing touch van uw raambekleding zijn gordijnrails en gordijnroedes. Deze zijn verkrijgbaar in alle soorten en maten en met alle mogelijke toebehoren. Wij onderscheiden gordijnrails en gordijnroedes. Voor elke wijze van ophangen van uw gordijnen bieden wij de juiste oplossing. In onze showroom kunnen wij u laten zien wat de mogelijkheden zijn.

Gordijnroedes bieden een eindeloze mogelijkheid om een extra charme aan uw gordijnen te geven. Door de verschillende soorten gordijnroedes kan de afwerking bij elke woonstijl gecombineerd worden. Heel anders dan bij gordijnrails zijn gordijnroedes prominent aanwezig als geheel bij de raambekleding. 

Luxe uitstraling

Gordijnroedes zijn er in zoveel soorten en maten dat er voor iedereen altijd een passende oplossing is. Zo zijn er voor gordijnroedes verschillende materialen als RVS, hout of aluminium. Geef uw gordijnroede een klassieke of juist moderne touch, door het gebruik van unieke eindknoppen. Daarbij zijn gordijnroedes zowel geschikt voor hangsystemen met haken, als met lussen of ringen. U kunt eindeloos spelen met de mogelijkheden voor het ophangen van uw gordijnen of andere raambekleding.

Zo geeft u de omlijsting van uw raam het karakter dat bij u past. Gordijnroedes worden altijd op maat geleverd. Elke situatie vraagt om een andere manier van ophangen van het gordijn. Soms kan de gordijnrails alleen langs het plafond en soms alleen langs de muur. Sommige situaties vragen zelfs om een dubbel spoor gordijnrails. Het is allemaal mogelijk en leverbaar.

Gebogen rails

Heeft uw ruimte een ronding, dan zijn er gebogen gordijnrails die perfect de bocht van het vertrek volgen. Moet de gordijnrails design zijn of elektrisch werken, ook dat behoort tot de mogelijkheden.

In onze showroom kunnen wij u de uitgebreide collectie gordijnroedes en gordijnrails laten zien. Voor het ophangen ervan hebben wij vakkundige medewerkers in huis. Zij bevestigen de roedes en rails perfect en hangen de gordijnen voor u op. Wij staan garant voor een prachtig resultaat.

Dit vindt u wellicht ook interessant

Vitrages

Inbetweens

Raamdecoratie