di t/m za vanaf 10:00 uur

+ 31 (0) 317 42 48 73

Facette shades

Elegantie en transparantie

Met Facette shades combineert u de elegantie van stof met het gebruikscomfort van een gordijn. Met de om en om ondoorschijnende en transparante lamellen uit geweven stof, creëren Luxaflex Facette shades een uniek, zacht effect. Het licht valt namelijk zachtjes in uw woning. Het subtiele, ruimtebesparende ontwerp biedt het comfort van een gordijn, in combinatie met de mooie, elegantie van textiel. 

Absolute innovatie

Facette shades van Luxaflex bestaan uit een innovatieve driedimensionale stof van twee stoflagen. Deze kunt u ten opzichte van elkaar laten bewegen. Dit geeft u optimaal evenwicht tussen privacy en licht op elk uur van de dag. Voor wie houdt van de sfeer van zacht licht in het interieur. Facette shades zijn gemaakt van de Trevia CS stof, van hoge kwaliteit, brandwerend en licht van gewicht. Periodiek zorgt Luxaflex voor nieuwe kleuren, volgens de laatste interieur en designtrends. Zo is uw interieur altijd up to date met Facette shades. 

Heel veel keuze

Facette shades zijn leverbaar in drie lamelmaten. U kunt kiezen uit 4 mm, een compact elegante, fijne look met uitstekend zicht. De breedte 7 mm, voor ramen in alle maten en vormen, deze is leverbaar in veel verschillende kleuren. De 14 mm variant is bij uitstek geschikt voor grote raampartijen, dit geeft een ruimtelijk idee.  

Wilt u zelf zien hoe mooi Facette shades staan voor uw raam? Komt u dan eens kijken in onze showroom in Renkum. Wij hebben een breed assortiment voorbeelden. Daarnaast adviseren wij u graag, meten de ramen bij u in, maken het product op maat en monteren ter plekke. Alles naar uw wens. Wij staan garant voor een perfecte afwerking. U kunt alvast inspiratie opdoen op de website van het topmerk Luxaflex uit onze collectie.

Dit vindt u wellicht ook interessant

Splendid pliss

Vlinder jaloezieën

Gordijnen