di t/m za vanaf 10:00 uur

+ 31 (0) 317 42 48 73

Houten vloeren

Natuurlijke uitstraling

Een houten vloer leeft en heeft een natuurlijke uitstraling. Door de verschillende houtsoorten en afwerkingen past een houten vloer in elk interieur. Woninginrichting Krechting heeft een ruime keus aan houten vloeren. Wij weten precies welk parket het beste bij uw situatie past. Onze ervaren stoffeerders leggen uw parket vakkundig voor een perfect resultaat. 

Houten vloeren zijn nog steeds erg populair en worden vooral gekozen door hun natuurlijke uitstraling. Daarbij is een houten vloer ook duurzaam en door de opbouw uit verschillende lagen hout relatief slijtvast. Een houten vloer is altijd uniek. Parket is immers gemaakt van hout en elke plank heeft zijn eigen structuur. 

Grote diversiteit

Het meer bekende begrip parket, is een verzamelnaam voor vele soorten houten vloeren. Parket kan massief zijn of uit diverse lagen zijn opgebouwd, dit heet een multiplank. Een multiplank bestaat uit een toplaag met daaronder een drager van berken multiplex. 

De verschillende soorten afwerkingen geven de houten vloer een exclusieve uitstraling. Daarbij kunt u denken aan geschuurd, geschaafd, gestoomd, gerookt of een verouderd oppervlak. En dan is er ook nog de keuze uit lak, was of olie. Al deze typen afwerkingsmethoden brengen op hun eigen manier de specifieke karaktereigenschappen van het hout naar boven.

De keuze is reuze

Er is dus veel te kiezen, als het gaat om houten vloeren of parket. Wij kunnen ons voorstellen dat de keuze daarom moeilijk is. Omdat elke woonsituatie anders is, sluit daar ook de juiste houten vloer bij aan. Welke dat is willen wij u graag laten zien in onze showroom. Wij nodigen u van harte uit voor een bezoek, u zult verstelt staan van de keuze. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Wij werken samen met Beautifloor en Flamingo Parket.

Dit vindt u wellicht ook interessant

Laminaat

PVC vloeren

Zachte vloeren