di t/m za vanaf 10:00 uur

+ 31 (0) 317 42 48 73

Vlinderjaloezieën

Geïnspireerd door de natuur

Vlinderjaloezieën zijn geïnspireerd door de natuur. De sierlijkheid van de vlinder vindt u terug in de lamellen van de jaloezieën. Deze uiterst subtiele raambekleding geeft een zeer verfijnde uitstraling aan uw interieur en is uniek in zijn soort door zijn lichtregeling. Met de vlinderjaloezieën combineert u eigenlijk verticale jaloezieën met een plisségordijn.

Horizontale lamellen

De vlinderjaloezie bestaat uit horizontale lamellen met een vouw aan de binnenzijde van het interieur. In dichte stand laat deze ongehinderd het licht door. Maar hoe meer opengevouwen, hoe minder licht er kan binnenstromen. Helemaal opengevouwen bieden de lamellen alle privacy en lijken ze net op een plisségordijn.

Behalve de sierlijke uitstraling van vlinderjaloezieën, werken deze ook geluiddempend voor interieurs met laminaat of parketvloer. De bediening is eenvoudig. Met het optrekkoord trekt u de vlinderjaloezieën op. Met het tuimelkoord vouwt u de lamellen open of dicht. Vlinderjaloezieën zijn er in vele trendy kleuren met een lamelbreedte van 50 mm. Ze geven een bijzonder verfijnde uitstraling aan uw interieur. De stoffen zijn eenvoudig schoon te houden met een zachte borstel of plumeau. 

Ruim assortiment

Wilt u meer weten over deze unieke vorm van binnenzonwering? Woninginrichting Krechting heeft een ruime keus aan vlinderjaloezieën en alle kennis in huis om u juist te adviseren. Wij garanderen u een perfecte afwerking. Wij komen bij u inmeten en laten de vlinderjaloezieën op maat maken. Uiteraard verzorgen wij eveneens vakkundig de montage. Zo bent u verzekerd van het perfecte resultaat. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden of op zoek naar ideeën? Kom dan vrijblijvend langs in onze showroom in Renkum. Of kijk eens op de website van het topmerk Bece waarvan de collectie bij ons verkrijgbaar is.

Dit vindt u wellicht ook interessant

Verticale jaloezieën

Horizontale jaloezieën

Gordijnen