di t/m za vanaf 10:00 uur

+ 31 (0) 317 42 48 73

Vouwgordijnen

Zeer kenmerkend

Vouwgordijnen zijn kenmerkend voor een warme sfeer in uw interieur. Verkrijgbaar in moderne kleuren en een rijke verscheidenheid aan stoffen, zorgt het vouwgordijn voor de door u gewenste lichtinval. In combinatie met overgordijnen, eventueel in dezelfde stof, heeft u unieke raambekleding, die past bij elke woonstijl. Of het nou landelijk, klassiek of modern moet zijn. Een vouwgordijn is er in vele variaties. Dit dankzij de verschillende soorten stoffen, kleuren en afwerkingen. Daarom is het de ideale oplossing voor elke woonstijl. 

Diverse dessins

U kunt kiezen uit verduisterende stoffen voor bijvoorbeeld de slaapkamer. Maar er zijn ook transparante stoffen die slechts het felle zonlicht weren. Alle vouwgordijnen zijn van hoogwaardige kwaliteit. Daarbij kunt u ook nog eens kiezen uit verschillende structuren of dessins. De stoffen zijn ook zeer geschikt voor de confectie van gordijnen. Alle stoffen zijn los verkrijgbaar zodat u van dezelfde stof ook sluitgordijnen kunt laten maken. Zo kunt u de verschillende transparanties of kleuren perfect op elkaar afstemmen. Daarbij is er de optie met baleinen voor een strakkere look, of zonder baleinen voor wat meer nonchalance.

Gordijnen op maat

Heeft u draai/kiepramen? Ook hiervoor zijn vouwgordijnen uitstekend geschikt. Er zijn legio mogelijkheden voor de toepassing van vouwgordijnen in uw interieur. Bij Woninginrichting Krechting denken we graag met u mee over de oplossing die het beste bij u past. Onze ervaren medewerkers komen graag bij u thuis om de vouwgordijnen in te meten. Wij maken ze op maat en hangen ze vakkundig voor u op. Zo kunnen wij de perfecte afwerking garanderen. Nieuwsgierig? Kom eens langs in onze showroom in Renkum. Of neem alvast een kijkje voor inspiratie op de websites van de topmerken uit onze collectie: Bécé, Luxaflex, Livin’Home, Kóbe, Toppoint en Het Stoffen Gilde. Maar wij kunnen van ieder stof die wij in de winkel hebben hangen vouwgordijnen maken.

Dit vindt u wellicht ook interessant

Paneelgordijnen

Dupligordijnen

Raamdecoratie