di t/m za vanaf 10:00 uur

+ 31 (0) 317 42 48 73

Paneelgordijnen

Traditionele afwerking

Raamdecoratie die ook multifunctioneel is. Dat is het strakke en stijlvolle paneelgordijn. Want ideaal voor de zonwering van schuifpuien en serres, maar ook uitermate geschikt als afscheiding tussen twee ruimtes. Komt u eens kijken in onze showroom in Renkum. U zult verrast zijn van de mogelijkheden die paneelgordijnen bieden.

Regelbare lichtinval

Paneelgordijnen zijn er in vele soorten, maten, stoffen en kleuren. Ze worden bevestigd in een rails langs de muur of aan het plafond. Doordat ze langs elkaar kunnen schuiven, ontstaan er leuke effecten als u gebruik maakt van verschillende kleuren, dessins of stoffen. Op deze manier regelt u de lichtinval en mate van inkijk.

Dankzij de grote keur aan stoffen en dessins kunt u eindeloos combineren met verschillende panelen. De breedte van deze panelen kunt u zelf bepalen. Tevens is het mogelijk om voor verschillende afwerkingsmethoden te kiezen. Alles om het paneelgordijn helemaal op de stijl van uw interieur af te stemmen. 

Ruim assortiment

Bij Woninginrichting Krechting is er keuze uit een ruim assortiment van kwalitatief hoogwaardige paneelgordijnen. Daarbij kunnen wij u adviseren bij de juiste oplossing voor uw situatie. Onze vakkundige medewerkers komen bij u thuis om de gordijnen in te meten. Wij maken ze naar uw wens op maat en hangen ze voor u op. Zo bent u altijd verzekerd van het perfecte eindresultaat.

Wilt u ideeën opdoen? Kijkt u dan eens op de websites van de bij ons verkrijgbare merken. Wij werken samen met  Bécé, Luxaflex, BD Line en Gardisette. Of kom langs in onze winkel in Renkum.

Dit vindt u wellicht ook interessant

Dupligordijnen

Vouwgordijnen

Raamdecoratie