di t/m za vanaf 10:00 uur

+ 31 (0) 317 42 48 73

CBW en algemene voorwaarden

Tevreden klanten. Dat is dé doelstelling van winkels die erkend zijn door de Centrale Branchevereniging Wonen.

En dat merkt u aan de service en de garanties. Aan het enthousiasme waarmee uw vragen worden beantwoord én aan de correcte manier waarop eventuele klachten worden afgehandeld.

Kopen bij een CBW-erkende winkel biedt vele voordelen, maar vooral meer zekerheid. Woonwinkels die CBW-erkend zijn, hanteren algemene voorwaarden die u als consument extra goed beschermen. Zij zijn in samenwerking met de Consumentenbond opgesteld. In de algemene voorwaarden zijn alle regels opgenomen die van belang zijn als u iets koopt, bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

Want als er iets mis gaat is het niet met uw interieur. En dat is een hele zorg minder. Want stel dat er toch iets mankeert aan uw aankoop. Dan is het fijn om te weten dat alles weer in orde komt. Tenminste als u uw aankoop in een CBW-erkende winkel doet.

CBW-erkende woonwinkels hanteren een erkenningsregeling met drie garanties:

3 jaar (afbouwende) productgarantie –
CBW-Erkende winkels bieden een extra goede productgarantie

Veilig (aan)betalen – 
U kunt zonder risico aanbetalen*. Het restantbedrag betaalt u pas bij aflevering.

Onpartijdige klachtafhandeling –
Mocht u ooit een klacht hebben, dan is er de onafhankelijke Geschillencommissie Wonen.

Bij Woninginrichting Krechting bent u zeker van al deze garanties. Wij zijn erkend door de Centrale Branchevereniging Wonen. U kunt dat herkennen aan het speciale CBW-erkend vignet.