di t/m za vanaf 10:00 uur

+ 31 (0) 317 42 48 73

Horren

Traditionele afwerking

In de zomer genieten van frisse lucht en toch zorgen dat er geen insecten binnenkomen. Dit is eenvoudig te realiseren met een raamhor of deurhor. Deze horren hebben de vertrouwde hoge kwaliteit van Luxaflex en zijn in veel uitvoeringen leverbaar. Niet alleen wat betreft maatwerk, maar ook als het gaat om profielsoorten en gaaskleuren. Dus laat de zomer binnen en de insecten buiten.

Vele variaties

Hordeuren zijn er in vele variaties. Zo is er de plissé hordeur die op elke gewenste stand kan blijven staan. Het gaas is gevouwen en duidelijk zichtbaar. Een rolhordeur kan enkel en dubbel worden uitgevoerd. Door het dubbele systeem voorkomt u een te brede overspanning. Zo blijft het gaas altijd strak en rolt de hordeur automatisch achter u dicht. Er zijn ook scharnierende en schuivende hordeuren. Al deze hordeuren hebben de prettige eigenschap dat ze geruisloos zijn en een lange levensduur hebben.

Ook voor raamhorren zijn diverse mogelijkheden. Vaste rolhorren zijn toepasbaar in elk soort raam. Een inzetrolhor is zelfs plaatsbaar zonder boren of schroeven. Beide raamhorren zijn geluidsarm in de bediening. Inzethorren zijn eveneens toepasbaar op draai-kiepramen.

Voor elk raam en deur

En vaste horren kunnen bijvoorbeeld binnen en buiten geplaatst worden. U kunt kiezen uit meerdere soorten gaas met diverse kleuren, dessins en structuren, afhankelijk van het model. Door de fijnmazige structuur komt het kleinste insect er nog niet doorheen. Profielen zijn verkrijgbaar in vier kleuren en inzethorren zelfs in zes kleuren. Op aanvraag zijn ook alle RAL kleuren mogelijk.

Voor elk raam of elke deur zijn eigen oplossing. Bij Woninginrichting Krechting kunnen we u laten zien welke horren het beste bij uw situatie passen. Komt u eens langs in onze showroom in Renkum, u bent van harte welkom. Voor het inmeten, op maat maken en monteren hebben wij vakkundige medewerkers. Zo staan wij garant voor een perfect eindproduct. Op de website van Luxaflex kunt u ook alvast een kijkje nemen voor ideeën.

Dit vindt u wellicht ook interessant

Shutters

Verticale jaloezieën

Buitenzonwering