di t/m za vanaf 10:00 uur

+ 31 (0) 317 42 48 73

Tapijt

Traditionele afwerking

Een ruimte met tapijt roept vaak een behaaglijk en comfortabel gevoel op. Vooral door de warmte en sfeer die tapijt uitstraalt. De kleuren zijn bepalend voor de ambiance in een ruimte. Tapijt is dan ook verkrijgbaar in vele moderne kleuren, dessins en structuren. Daarbij sluit het naadloos aan bij andere onderdelen in uw interieur, zoals gordijnen, meubels en wanden.

Tapijt past perfect bij het comfortabele, moderne wonen. De materialen zijn voelbaar zacht, warm en aangenaam met eigentijdse kleuren en structuren. Of het nu gaat om hoogpolig frisé of laagpolig velours. Tapijt is weer modern, vanwege haar nieuwe creatieve combinaties. Als u houdt van huiselijkheid en een ontspannen woonklimaat, kiest u voor tapijt en dus voor leefbaarheid.

Voor ieder wat wils

Ook voor mensen met een fijnstof allergie is het nu mogelijk om te kiezen voor zachte vloerbedekking. Er is er een nieuw innovatief tapijt ontwikkeld wat fijne stofdeeltjes tot 8 keer beter vasthoudt. De fijne stofdeeltjes worden door de speciale garens vastgehouden tot de volgende stofzuigbeurt. Daardoor ademt u veel minder stof in en ontstaat er een beter binnenklimaat.

Wij nodigen u graag uit zodat wij u de vele mogelijkheden kunnen laten zien. Mocht u er zelf niet helemaal uitkomen, dan helpen wij u graag. Zodra u een keuze heeft gemaakt, komen wij bij u inmeten. Onze deskundige stoffeerders leggen uw tapijt vakkundig, zodat u verzekerd bent van een prachtig gelegd tapijt en een perfect resultaat.

Wij ontzorgen u

Wilt u graag nieuwe vloerbedekking, maar ziet u er tegenop om uw familie of vrienden te vragen om te helpen met uitruimen? Ook voor het verwijderen van de bestaande vloerbedekking, het afvoeren en het eventuele in- en uitruimen van meubelen, bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben een uniek 4-stappenplan ontwikkeld waarmee wij alle zorgen uit handen nemen. Meer informatie vindt u onder het hoofdstuk Home Krechtings 4-stappenplan.

Wij hebben door een zeer ruim aanbod aan merken, een grote keuze aan tapijten. Kijkt u voor ideeën eens op de volgende websites: Van Besouw, Bonaparte, Parade,  Desso, Cunera, Interfloor, Jabo, Ambiant, Montinique, SmartStrand, Nouwens & Bogaers en Best Wool.

Dit vindt u wellicht ook interessant

Karpetten

Harde vloeren