di t/m za vanaf 10:00 uur

+ 31 (0) 317 42 48 73

Inbetweens

Het zit er tussen in

De naam zegt het al, inbetween; geen overgordijn, ook geen vitrage. Het zit er tussenin. Maar sommige inbetweens kunnen door hun transparante stof ook vitrage zijn. Het is een inbetween wanneer deze hangt als enkel gordijn, zonder vitrage of overgordijn. De kwaliteit van onze inbetweens zit er nooit tussenin, die is altijd perfect. Wij helpen u graag met het opdoen van ideeën.

De dikte en transparantie van de stof is mede bepalend voor de naam inbetween. De filtering van het licht door de transparante stof, geeft uw leefruimte daarmee een luxueus karakter. Door de verscheidenheid aan kleur, dessins en plooimethoden is er een inbetween voor elk interieur. Vaak wordt een inbetween ook nog gecombineerd met raamdecoratie, zoals een vouwgordijn of een rolgordijn. 

Luxe uitstraling

Er zijn vele mogelijkheden om uw leefruimte op te fleuren met inbetweens. Daarnaast is het natuurlijk ook mogelijk te spelen met verschillende kleuren en stoffen om de stijl te vinden die bij u past. Daarbij zijn de manieren om inbetweens op te hangen zeer divers. Bij Woninginrichting Krechting vindt u een groot assortiment aan ophangsystemen, hierover geven wij u vanzelfsprekend een passend advies. Zie de pagina gordijnrails en -roedes. Bij Woninginrichting Krechting kunt u uw inbetweens volledig naar wens en op maat laten maken. Wij zoeken samen met u de stof uit en bepalen de plooi. 

Zoom, loodveter, ringen of plooien…

Wilt u een zoom of een loodveter, ringen of plooien, wij adviseren u en begeleiden u van het begin tot eind. Als u er zelf niet helemaal uitkomt, dan helpen wij u graag. Wanneer u een keuze heeft gemaakt, komen wij bij u inmeten. Ons gordijnenatelier maakt de inbetweens naar uw wens op maat en wij hangen ze vervolgens bij u op. Zo bent u verzekerd van een perfect resultaat. Woninginrichting Krechting voert onderstaande merken voor inbetweens: OER, Toppoint, Lethem Vergeer,  Kobé, Het Stoffen Gilde, Diamonds by Eric Kuster, Artelux, De Ploeg en Leffring & De Wilde.

Dit vindt u wellicht ook interessant

Vitrages

Plisségordijnen

Raamdecoratie