di t/m za vanaf 10:00 uur

+ 31 (0) 317 42 48 73

Horizontale jaloezieën

Sinds de jaren 50

In de jaren 50 van de vorige eeuw introduceerde Luxaflex de horizontale jaloezieën. Een product dat zo populair bleek, dat de merknaam voor de meeste mensen synoniem werd aan de naam van het artikel. De variëteit in horizontale jaloezieën die er sindsdien is ontstaan, is enorm. Bij Woninginrichting Krechting kunnen wij u dit allemaal laten zien. Wij geven u graag persoonlijk advies op maat.

Diverse maten

Horizontale jaloezieën zijn er in varianten met verschillende lamelbreedtes, afhankelijk van het materiaal. De breedte van de lamel bepaalt de uitstraling van de jaloezie. Zo zorgt een brede lamel voor een stoere uitstraling en een smalle lamel voor een elegante look. U kunt kiezen uit 16, 25, 35, 50 en 70 mm. Met de verticale ladderband kunt u speelse contrasten aanbrengen of juist helemaal in de stijl van de jaloezieën blijven. De keuze in kleur en dessin is zo groot, dat er voor elke woonstijl een bijpassend product is te vinden.

Uitgebreide mogelijkheden

Aluminium jaloezieën zijn waterafstotend, dus uitermate geschikt voor bijvoorbeeld de badkamer. Horizontale jaloezieën zijn ook prima geschikt voor ramen met lastige vormen of bijvoorbeeld dakramen.

Wilt u meer weten dan vertellen wij u graag alles over deze klassieker in onze winkel in Renkum. Wij adviseren, denken met u mee, meten in en monteren uw horizontale jaloezieën. Onze service is altijd op maat. Tot de door ons gevoerde merken behoren onder anderen:  Bécé, Luxaflex, BD Line, Livin’ Home en Velux.

Dit vindt u wellicht ook interessant

Verticale jaloezieën

Silhouette shades

Gordijnen