di t/m za vanaf 10:00 uur

+ 31 (0) 317 42 48 73

Vinyl

Sterk en modieus

Vloeren van vinyl zijn sterk, modieus, makkelijk in het onderhoud en zeer redelijk geprijsd. Daarbij zijn ze ook duurzaam dankzij een harde toplaag. Vinyl is mooi door de modieuze kleuren en comfortabel vanwege de veerkracht. Wij hebben een ruime keus aan vinylvloeren.

Maak minder geluid

Vinyl heeft de bijzondere eigenschap dat het zowel omgevingsgeluid als contactgeluid aanzienlijk vermindert. Daarbij is een vinylvloer ook nog eens mooi, gemakkelijk in onderhoud en sterk. Kortom ideaal. 

Dankzij de vele soorten vinyl zijn de toepassingen ervan enorm. Het ouderwetse vinyl zoals u dat vroeger van de keukenvloer kende is wat dat betreft verleden tijd. Vele verschillende dessins, kleuren en soorten maken uw vinylvloer een ware blikvanger in uw huis of bedrijf.

Uitgebreid assortiment

Woninginrichting Krechting kan u een uitgebreid assortiment vinylvloeren tonen. Kiest u voor vinyl dan zorgen wij ervoor dat de vloer vakkundig wordt gelegd door onze ervaren stoffeerders. U bent dan verzekerd van een strakke, mooie vloerbedekking die jarenlang meegaat. In veel gevallen leggen wij de vloer kosteloos. Wij informeren u graag over de opties.

Wij werken nauw samen met de merken Interfloor en Novilon. Hier vindt u een ruime keus aan vinylvloeren. In onze winkel in Renkum kunnen wij u perfect adviseren welke vinylvloer voor u de beste oplossing is.

Dit vindt u wellicht ook interessant

Tapijten

Karpetten

Harde vloeren