di t/m za vanaf 10:00 uur

+ 31 (0) 317 42 48 73

Boxsprings

Luxe slaapsysteem

De boxspring is een slaapsysteem dat vooral in hotels wordt gebruikt en daardoor ook zo bekend is geworden. Een boxspring is een bedbodem met een Bonellveer of pocketveer. Een boxspring bestaat meestal uit een heel systeem. Europees met bodem en matras of Scandinavisch met bovenop nog een topper. Natuurlijk valt er te kiezen voor een vlakke boxspring of elektrisch verstelbare boxspring.

Ondersteunend slaapsysteem

Het ligt niet alleen heerlijk comfortabel. De boxspring is ook een mooi ogend slaapsysteem dat het bed altijd een stijlvol uiterlijk geeft. Door de hoge kwaliteit vering is het een zeer ondersteunend slaapsysteem. Dit omdat het de lichaamshouding volgt en daarmee perfect ondersteunt. Daarbij is het ook een uitstekend ventilerend slaapsysteem. U staat daarom altijd uitgerust op.

De boxspring heeft zijn populariteit te danken aan veel positieve eigenschappen. Behalve dat niets zo lekker ligt als een boxspring, past het in elk interieur. De boxspring bestaat uit verschillende lagen. De diepverende bedbodem, de matras en de topper. Al onze boxspringsets zijn verkrijgbaar met een meubelgestoffeerde matras, topper en hoofdbord. Hierin zijn vele variaties mogelijk.

Voor iedere voorkeur

U kunt bij ons kiezen voor een vlakke boxspring, of een elektrisch verstelbare bodem. Om heerlijkt in de door u gewenste stand te relaxen in uw bed met een goed boek, of nog even lekker televisie te kijken. Wilt u komen proefliggen? Dat kan natuurlijk altijd. U bent welkom in onze showroom in Renkum. Wij laten u graag de mogelijkheden van een mooie boxspring zien. Daarbij dienen wij u uiteraard van kundig advies over het voor u beste systeem. Komt u eens langs en ervaar dat een ontspannen nachtrust ook voor u binnen handbereik ligt. Alvast zien wat er mogelijk is? Kijk dan eens op de website van AVEK het topmerk in onze collectie. Zij zijn al meer dan 80 jaar producent van kwalitatief hoogwaardige slaapsystemen.

Dit vindt u wellicht ook interessant

Bedbodems

Hoofdkussens

Toppers