di t/m za vanaf 10:00 uur

+ 31 (0) 317 42 48 73

Duo rolgordijnen

Persoonlijke lichtinval

Perfect uw eigen lichtinval bepalen en daarbij ook voldoen aan de laatste trends. Met duo rolgordijnen kan het allebei. Uw duo rolgordijn kunnen volledig worden afgestemd op uw eigen wensen. Een zeer moderne zonwering voor uw interieur. In onze winkel in Renkum kunnen wij u alles over de mogelijkheden vertellen en de stoffen laten zien.

Gewenste privacy

Het duo rolgordijn bestaat uit banen van twee lagen stof. Een horizontale transparante laag en een niet-transparante laag. U kunt de lichtinval bepalen door met de stoflagen te schuiven. Zelfs elektrische bediening behoort tot de mogelijkheden. Duo rolgordijnen zijn verkrijgbaar in diverse baanbreedtes, stoffen en kleuren. Duo rolgordijnen zorgen voor de gewenste privacy, omdat u zelf de inkijk kunt bepalen door het schuiven met de banen. De stoffen die voor duo rolgordijnen worden gebruikt zijn duurzaam en van een hoogwaardige kwaliteit. 

Trendy blikvanger

Behalve dat het duo rolgordijn een zeer trendy blikvanger in uw interieur is, is het ook bijzonder functioneel. Bovendien kunnen de horizontale banen een smal interieur breder doen lijken. Ze kunnen verduisterend zijn voor in de slaapkamer, of enkel het licht filteren voor de woonkamer of kantoor. 

Woninginrichting Krechting levert alle soorten duo rolgordijnen uitsluitend op maat. Wij komen bij u thuis om in te meten en monteren de duo rolgordijnen voor u. Komt u gerust langs in onze showroom om de mogelijkheden te bekijken of neem vandaag nog contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over deze unieke binnen zonwering. Wij leveren onder anderen duo rolgordijnen van de volgende merken: Bécé, Luxaflex, Livin’ Home en BD Line.

Dit vindt u wellicht ook interessant

Dupligordijnen

Vouwgordijnen

Raamdecoratie