di t/m za vanaf 10:00 uur

+ 31 (0) 317 42 48 73

Avek 1927

Royaal 3-laags boxspring

Een royaal 3-laagse, heerlijk comfortabele boxspring is de ‘1927’ boxspring van AVEK. Het model is een hoogwaardige bedcombinatie die in de eigen fabriek van AVEK in Nederland wordt gemaakt. Dit model werd geïntroduceerd tijdens het 80-jarig bestaan van AVEK, maar is wegens groot succes een vast onderdeel geworden van de boxspringcollectie.

Eigen uitstraling

De ‘1927’ modellen bestaan nu uit drie varianten, elk met een eigen sfeer en uitstraling. De basis van elk ‘1927’ boxspringbed wordt gevormd door een uitstekend ondersteunende box, met een duurzame vering. Daarbovenop ligt een comfortabele pocketveringmatras, waarvan de kern bestaat uit veerkrachtige thermisch geharde pocketveren.

Behalve de elektrische bediening van het verstelbare matras komt de ‘1927’ met een hoop extra opties tegen een geringe meerprijs. Zo kunt u denken aan ledverlichting, extra bedlengte, een latex topper, een bijpassende hocker of nog meer. 

Vijf comfortzones

Dankzij de vijf comfortzones van het matras wordt elk lichaamsdeel op de juiste wijze ondersteund. De luxe topmatras zorgt voor een aanvullend weldadig gevoel en heeft een kern van OptiFoam® HR of latex (optioneel). Deze drie lagen vormen samen een zeer comfortabele boxspringcombinatie, voor vele nachten ontspannen slapen. Jubileum Boxspring ‘1927’ is nog steeds verkrijgbaar tegen een aantrekkelijke jubileumprijs! Wij nodigen u van harte uit om te komen proefliggen. Of laat u informeren over de vele mogelijkheden van dit heerlijke bed.

Dit vindt u wellicht ook interessant

Matrassen

Avek Fier

Avek Slimmer