di t/m za vanaf 10:00 uur

+ 31 (0) 317 42 48 73

(Over)gordijnen

Altijd functioneel

Overgordijnen zijn open of dicht altijd functioneel. Zij zorgen voor de omlijsting van uw raam. Daarom zijn het de ideale sfeermakers in uw huis. Kamerhoge overgordijnen op maat gemaakt, zijn de puntjes op de i in uw interieur. Door de ruime keus aan stoffen kunt u de sfeer creëren die u wenst. In onze winkel in Renkum kunt u kiezen uit een enorme collectie. Overgordijnen zijn sfeermakers en geven warmte aan uw interieur. Door de grote verscheidenheid aan stoffen kunt u de uitstraling van uw gordijnen volledig aanpassen aan uw stijl van wonen of werken. Naast de decoratieve voordelen hebben overgordijnen ook praktische voordelen. Ze kunnen verduisteren, hebben een isolerend effect en zorgen voor demping van omgevingsgeluid.

Gordijnen op maat

Bij Woninginrichting Krechting kunt u uw gordijnen volledig naar wens op maat laten maken. Samen met u zoeken we de stof uit, bepalen we de plooi en of er desgewenst een voering nodig is. Wilt u een zoom, loodveter, ringen of plooien, wij adviseren u en begeleiden u van het begin tot eind. Komt u er zelf niet uit dan helpen wij u graag. Heeft u een keuze gemaakt dan komen wij bij u inmeten. Vervolgens maakt ons gordijnenatelier de overgordijnen op maat en hangen wij deze weer bij u op. Zo bent u verzekerd van een perfect resultaat. Er zijn veel diverse manieren om overgordijnen op te hangen. Bij Woninginrichting Krechting vindt u een groot assortiment aan ophangsystemen, ook hierover geven wij u desgewenst een passend advies. Kijkt u ook eens op de pagina gordijnrails en -roedes.

Duurzame stoffering

Naast het maken van overgordijnen, kan ons atelier van dezelfde gordijnstof sierkussens, tafelkleden of spreien maken. Zoekt u iets klassieks, moderns, natuurlijks of design, neem dan eens een kijkje bij onze merken op de website. Daar kunt u de mooiste ideeën voor uw overgordijnen opdoen. Of kom langs in onze winkel, wij helpen u graag met een advies op maat. Woninginrichting Krechting levert onderstaande merken voor overgordijnen: Diamonds by Eric Kuster, OER, Het Stoffen Gilde, Kobé, Lethem Vergeer, Toppoint, Tulipan, Artelux, De Ploeg en Leffring & De Wilde.

Dit vindt u wellicht ook interessant

Vitrages

Plisségordijnen

Raamdecoratie