di t/m za vanaf 10:00 uur

+ 31 (0) 317 42 48 73

Avek Simmer

Uitstekende ventilatie 

De Simmer boxspring is geïnspireerd op de zomer. Daarom staat de Simmer bekend om zijn uitstekend ventilerende eigenschappen. Het dwarsgespannen spiraalnet is veerkrachtig met een open structuur, zodat de box goed kan ademen en de vochtregulatie optimaal is. De goede beluchting aan de onderzijde van de boxspring zorgt voor een snelle afvoer van transpiratievocht en aanvoer van schone lucht.

Geperforeerde grip

De Simmer bestaat uit vier comfortabele verende en ondersteunende lagen. De toepassing van AVEK Grip in de bovenkant, of spiegel van de boxspring, is uniek. Dit materiaal zorgt ervoor dat het matras niet kan schuiven zodra het bed versteld wordt. De AVEK Grip is geperforeerd om de ventilerende eigenschappen van het bed te behouden.

De Simmer matraskernen zijn ingedeeld in vijf ergonomische zones. Zo krijgt elk lichaamsdeel precies de juiste ondersteuning. Daarbij kunt u kiezen uit drie hardheden: standaard, stevig of extra stevig. Natuurlijk worden de matrassen meegestoffeerd in de stof van de boxspring.

Elektrisch verstelbaar

Uiteraard is ook hier een elektrisch verstelbare uitvoering mogelijk. Maar de opties van de Simmer zijn legio en wij vertellen u graag meer over dit veelzijdige bed. Komt u eens langs in onze showroom in Renkum. Of neem alvast een kijkje op de productpagina van de Simmer. 

Dit vindt u wellicht ook interessant

Avek Ljocht

Avek Novlik

Avek Slimmer