di t/m za vanaf 10:00 uur

+ 31 (0) 317 42 48 73

Toppers

De finishing touch

In de hele opbouw van uw bed, bedbodem en matras, is de topper de finishing touch. Deze topper is de extra aanvulling op het matras. Het zorgt voor de perfecte ondersteuning omdat deze laatste laag de contouren van uw lichaam precies volgt. Hierin is een ruime keuze aan diktes en verschillende vullingen leverbaar, zodat u precies de topper zult vinden die bij uw ideale slaapwensen past.  Een matrastopper of ook wel oplegmatras, opdek matras, topdek matras of topper, ligt op de bestaande matras. Een matrastopper kan het ligcomfort en slaapcomfort beduidend verbeteren. Men noemt het ook wel Scandinavisch slapen en is een innovatie op het gebied van slapen die vooral veel in hotels wordt gebruikt. 

Vele voordelen

Het gebruik van een topper kent vele voordelen:

  • extra comfort
  • het verlengt de levensduur van het gewone matras
  • door het lichte gewicht is het opmaken van het bed makkelijker
  • u hoeft uw matras minder vaak te draaien
  • geen naad bij een tweepersoonsbed met enkele matrassen, wanneer er een tweepersoons topper op ligt
  • tweepersoons toppers zijn verkrijgbaar in splituitvoering, dit is erg handig op een verstelbare matrasdrager
  • nog meer persoonlijke keuzes voor partners in een tweepersoonsbed
  • de topper zelf is luchtig en makkelijk keerbaar

Als u kiest voor een boxspring is dat in de meeste gevallen inclusief topper. Daarnaast is er een keuze uit verschillende soorten materialen als OptiFoam HR schuim, latex of Talalay Embrace (een sterk ventilerende latex met drukverlagende eigenschappen). En uiteraard dan zijn er  bij de splittopper de voordelen van slapen in een tweepersoonsbed en toch afzonderlijk de beddelen kunnen bewegen.

Kom even proef liggen

Wilt u weten of een topper iets voor u is, of wilt u komen proefliggen? U bent van harte welkom bij Woninginrichting Krechting. Wij hebben een ruime keuze aan toppers in onze showroom in Renkum. Wilt u alvast iets meer weten kunt u kijken op de website van onze leverancier Avek. Zij staan garant voor de hoogste kwaliteit toppers in Nederland.

Dit vindt u wellicht ook interessant

Matrassen

Boxsprings

Hoofdkussens