di t/m za vanaf 10:00 uur

+ 31 (0) 317 42 48 73

Avek Prata

Avek Prata matras

Uit de collectie van Avek belichten wij ook graag het Prata matras. Dit matras heeft net als alle matrassen uit de Avek-lijn, eigenschappen die een heerlijke nachtrust garanderen. Ook de Prata heeft vier handgrepen om het matras makkelijk te kunnen keren. Maar daarbij ook vier ventilatieroosters. Voor mensen die van een wat stevigere ligging houden is de Avek Prata een ideaal matras.

De genoemde ventilatieroosters van het Prata matras zorgen voor een fris en optimaal bedklimaat. Daarbij heeft het matras een royale afdeklaag aan beide zijden. Het matras is uitgevoerd met sterk ventilerende materialen en een luxe tijk. Bovendien bestaat het uit 7 comfortzones, voor een perfecte ondersteuning van het lichaam.

Het matras van ongeveer 25 centimeter hoog heeft in de kern een 7-slags pocketvering met wel 400 veren per m². De vulling bestaat uit zuiver scheerwol. Maar eventueel is dit matras ook verkrijgbaar met anti-allergene vulling. De Prata is verkrijgbaar met een 4 centimeter dikke afdeklaag aan weerszijden. 

Dit vindt u wellicht ook interessant

Avek Ouro

Avek Bronze

Texeler Wolmatras