di t/m za vanaf 10:00 uur

+ 31 (0) 317 42 48 73

Laminaat

Populair en veelzijdig

Laminaat is één van de meest bekende type vloerbedekkingen. Het is slijtvast, mooi en makkelijk in onderhoud. De keuze in laminaatvloeren is enorm, in kleur, patroon en afmeting. In onze showroom in Renkum tonen wij u het assortiment dat wij voeren. Daarbij vertellen wij u graag over de eigenschappen van de specifieke soorten laminaat.

Laminaat heeft de laatste jaren een enorme opmars gemaakt. Je vindt het in nagenoeg elke woning. Afwerking en patronen zijn zo echt dat het verschil met een houten vloer bijna niet meer te zien is. Laminaat kan in de meeste ruimtes probleemloos worden gelegd. Deze vloerbedekking is in vele kwaliteiten en prijsklassen verkrijgbaar. Ook is het duurzaam en heeft het nauwelijks onderhoud nodig. Vandaar de hoge mate van populariteit. 

Stijlvast en kleurecht

Laminaat kent diverse kwaliteiten, die aangeven in welke mate het gebruikt kan worden. Dit kan zijn van licht huishoudelijk gebruik, zoals bijvoorbeeld voor de slaapkamer. Of voor intensief huishoudelijk gebruik, zoals bijvoorbeeld de keuken of woonkamer. Laminaat is vooral uitermate geschikt voor gezinnen met opgroeiende kinderen.

Andere voordelen van laminaat:

  •  kan gelegd worden in combinatie met vloerverwarming
  •  slijtvast
  •  kleurecht
  •  eenvoudig schoon te maken
Woninginrichting Krechting Woninginrichting Renkum Woninginrichting Wageningen Woninginrichting Doorwerth Woninginrichting Bennekom Woninginrichting Ede Woninginrichting Oosterbeek Matrassen Renkum Matrassen Wageningen Slapen Wonen Zachte vloeren Karpetten Tapijten Vinyl Harde Vloeren Laminaat Linoleum PVC vloeren Houten vloeren Gordijnen Duo rolgordijnen Dupligordijnen Rails en roedels Inbetweens Paneelgordijnen Plissegordijnen Rolgordijnen Vitrages Vouwgordijnen Raamdecoratie Facette shades Horizontale jaloezieën Horren Houten jalozieën Shutters Silhouette shades Splendid pliss Verticale jaloeziën Vlinder jaloezieën Buitenzonwering Markiezen Rolluiken Screens Terrasoverkappingen Terrasschermen Uitvalschermen Carports Slaapsystemen Bedbodems Boxsprings Hoeslakens Hoofdkussens Ledikanten Matrassen Toppers Plan B Design Renkum Bram van den Broek Internet en reclamebureau Plan B Design Renkum fotografie videografie webdesign ecommerce webwinkel online marketing social media

Uitgebreide collectie

Woninginrichting Krechting heeft een uitgebreide collectie laminaat in diverse prijsklassen. Al onze kwaliteiten worden geleverd met een goede klikverbinding, zodat u verzekerd bent van een perfect eindresultaat. De mogelijkheden in patroon, kleur en afmeting zijn enorm. Laminaat is verkrijgbaar zonder v-groef, met 2-zijdige of 4-zijdige v-groef.

Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor een passend advies betreffende ondervloeren, plintafwerking, onderhoud en andere accessoires die horen bij een laminaatvloer. Voor een indruk van de mogelijkheden kunt u kijken op de website van de merken waarmee wij samenwerken Quick Step, Beautifloor en Parador.

Dit vindt u wellicht ook interessant

Houten vloeren

PVC vloeren

Zachte vloeren