di t/m za vanaf 10:00 uur

+ 31 (0) 317 42 48 73

Verticale jaloezieën

Traditionele afwerking

Uitermate geschikt voor grote raampartijen zijn de verticale jaloezieën, ook wel bekend onder de naam lamellen. Deze voorheen wat kleurloze, ouderwetse raamdecoratie heeft een volledig nieuwe look. Hiermee kunt u uw interieur de meest moderne, warme uitstraling geven die u zoekt. Verticale jaloezieën zijn verkrijgbaar in vele variaties. Ze kunnen volledig op uw interieurstijl worden afgestemd.

Verticale Jaloezieën zijn niet alleen mooi voor grote ramen, maar hebben ook vele voordelen. Door de verscheidenheid aan materialen van de lamellen zijn ze toepasbaar in verschillende ruimten. Daarbij zijn afwijkende raamvormen ook geen probleem voor lamellen en kunnen ze de perfecte oplossing zijn.

Luxe uitstraling

De materialen waarin u verticale jaloezieën kunt verkrijgen zijn aluminium, kunststof (PVC) en lamellen van textiel. Al deze materialen zijn van hoogwaardige kwaliteit en bestaan veelal uit gerecycled materiaal. Door het praktische bedieningssysteem kun u zelf bepalen hoeveel zonlicht of privacy u in uw leefruimte wenst.

Verticale jaloezieën zijn verkrijgbaar in verschillende lamelbreedten. Door te variëren met kleuren en patronen kunt u de raamdecoratie volledig afstemmen op de sfeer van uw interieur. Er zijn verticale jaloezieën die volledig verduisteren. Maar er zijn ook jaloezieën met een uniek perforatiepatroon. Deze lamellen laten op subtiele wijze licht door en beschermen u toch tegen zonlicht.

Luxe uitstraling

Voor elke ruimte bieden verticale jaloezieën een oplossing. Zo zijn er vochtbestendige lamellen voor bijvoorbeeld de badkamer. Maar ook antibacteriële en vuilwerende varianten behoren tot de mogelijkheden. En alles met de luxe uitstraling van moderne kleuren en dessins.

Bij Woninginrichting Krechting kunnen we u nog veel meer vertellen over de mogelijkheden van verticale jaloezieën. We zien u graag voor een vrijblijvend advies in onze showroom in Renkum. Wij komen uw ramen opmeten en laten de lamellen op maat maken. Onze vakkundige medewerkers hangen ze ook voor u op. Zo bent u verzekerd van de perfecte afwerking. Wilt u vast ideeën opdoen? Kijk dan op de website van de merken Bécé, Luxaflex, BD Line en Livin’ Home die bij ons verkrijgbaar zijn.

Dit vindt u wellicht ook interessant

Horizontale jaloezieën

Vlinder jaloezieën

Gordijnen