di t/m za vanaf 10:00 uur

+ 31 (0) 317 42 48 73

Linoleum

Duurzaam en stijlvast

Linoleum, beter bekend als Marmoleum, is een vloerbedekking met vele voordelen. Duurzaamheid, slijtvastheid en een natuurlijke uitstraling zijn daar enkele van. Dankzij de grote diversiteit aan dessins en kleuren is het een heel populaire vloer. Een mooi gelegde linoleumvloer is een ware blikvanger in uw huis of bedrijf. Komt u eens kijken, wij hebben een ruime keus in linoleumvloeren.

Luxe uitstraling

De linoleumvloer, ook wel marmoleumvloer genoemd, dankt zijn naam aan het marmerachtige dessin. Maar tegenwoordig is linoleum verkrijgbaar in veel meer moderne kleuren en dessins. Het materiaal is slijtvast, volledig natuurlijk en dus biologisch afbreekbaar. Dit dankzij de bestanddelen lijnzaadolie, houtmeel, hars en jute.

Linoleum is dan ook ideaal voor mensen met een huisstofmijtallergie. Bacteriën kunnen zich er namelijk niet op vermenigvuldigen. Het is een duurzaam, kwalitatief hoogwaardig product en heeft een mooi en innovatief dessin. Een linoleumvloer staat garant voor een warme sfeer en comfort. Enkele andere voordelen van linoleum:

  • geluiddempend
  • hygiënisch
  • milieuvriendelijk
  • duurzaam
  • decoratief

Ongekende mogelijkheden

Naast de bekende rollen (200 cm breed) is er ook Marmoleum click. Er zijn panelen verkrijgbaar van 90 x 30 cm, 60 x 30 cm en tegels van 30 x 30 cm. Marmoleum click kan op vrijwel elke ondergrond worden gelegd, zonder lijm. Een ander voordeel van het kliksysteem is de mogelijkheid om de vloer mee te nemen wanneer u verhuist. U kunt de vloer uit elkaar halen en weer opnieuw laten leggen. De toepassingen met linoleum zijn simpelweg eindeloos. Onze vakkundige stoffeerders leggen de vloer perfect voor u, daarna is de vloer direct beloopbaar. In onze winkel in Renkum tonen wij u de vele mogelijkheden van linoleum. Kom gerust langs voor een vrijblijvend advies. Voor meer informatie over linoleum kunt u terecht op de website van Forbo Flooring.

Dit vindt u wellicht ook interessant

Laminaat

PVC vloeren

Zachte vloeren