di t/m za vanaf 10:00 uur

+ 31 (0) 317 42 48 73

Matrassen

Voor ieder wat wils

De keuze voor een matras is heel persoonlijk. Waarschijnlijk is er daarom ook zo veel keuze in verschillende matrassen. Elk mens is anders en daar hoort een eigen matras bij. Postuur, gewicht, eventuele fysieke klachten zijn allemaal factoren die te maken hebben bij het maken van de juiste keuze voor een matras. Erg belangrijk, want een goede nachtrust zorg voor een goede beleving van de dag. Dankzij intensief onderzoek naar de slaapgewoonten van de mens hebben er grote innovaties op het gebied van matrassen plaatsgevonden. Dit heeft zich vertaald naar een enorme ruime keuze aan verschillende soorten matrassen. Soms maakt het de keuze moeilijk, maar het zorgt ervoor dat er voor iedereen het juiste matras te vinden is.

Pocketvering

Heeft u liever pocketvering, ook dat is mogelijk. Wij kunnen u diverse soorten laten zien in onze showroom. Een pocketvering matras is het soort dat bij onze klanten het meest populair is. Dit matras met zijn honderden veren, verscholen in het matras en ingepakt in eigen zakjes, zorgt voor een heerlijk comfortabele en zachte ligging. Een combispringmatras is een matras met de voordelen van een pocketveer en een schuimmatras samen. De veren zijn omhuld met latex of koudschuim. Hierdoor ligt het matras even stabiel als een schuimmatras en heeft daarbij het voordeel van de goede ventilatie van de pocketveermatras. Deze innovatie van het merk Norma is uitstekend toepasbaar op een verstelbare bodem.

Matras op maat

De Matrair draagt u letterlijk op lucht. Een matras volledig naar uw wens aanpassen, was tot voor kort niet mogelijk. Dit is verleden tijd, nu Woninginrichting Krechting de Matrair in haar collectie heeft opgenomen. De instelbare luchtkamers van dit matras zijn volledig aan uw lichaam aan te passen. Geen deining, drukpunten of knellende plaatsen, u zakt er niet door. Daarom, geen rugpijn na het slapen. Factoren als gewicht en lichaamsbouw dragen bij aan druk op uw matras. In combinatie met uw leeftijd en geslacht kan dit pijn na het slapen veroorzaken. Matrair is volledig instelbaar op gewicht en lichaamsbouw. Hierdoor ontbreken knellende, vervelende drukpunten en u ligt mooi vlak. Een heerlijke dag rust na een rug pijnloze nachtrust.

Dit vindt u wellicht ook interessant

Bedbodems

Hoofdkussens

Hoeslakens