di t/m za vanaf 10:00 uur

+ 31 (0) 317 42 48 73

Rolgordijnen

Traditionele afwerking

Sinds de introductie van het rolgordijn halverwege de negentiende eeuw, heeft deze een enorme ontwikkeling doorgemaakt. Het moderne rolgordijn kan zich meten met alle andere soorten raamdecoratie. De grote diversiteit aan stoffen, kleuren en dessins maken het rolgordijn de oplossing voor elk soort raam. Het rolgordijn is functioneel, stijlvol en breed toepasbaar in elke leefruimte. 

Rolgordijnen zijn er vooral om licht te weren en inkijk te voorkomen. Hiervoor zijn er oplossingen in iedere stijl. De stoffen kunnen compleet verduisterend zijn, maar er zijn ook transparante stoffen die slechts licht en inkijk weren. Het moderne rolgordijn heeft vele dessins en kunnen met verschillende soorten afwerking volledig naar uw smaak worden samengesteld.

Warmtewerend

Daarnaast kan het rolgordijn verduisterend werken. Door gebruik van een speciale coating die het grootste deel van de lichtstralen weert. Ideaal voor bijvoorbeeld slaapkamers, serres of dakramen. Ook zijn er rolgordijnen voor bijvoorbeeld kiepramen. Deze zijn zodanig gemaakt dat boren voor montage niet nodig is.

Er zijn legio mogelijkheden om rolgordijnen helemaal aan te passen aan de stijl van uw interieur. U kunt het zo strak of modieus maken als u zelf wilt. Dit kan door middel van aparte prints of kleuren. Maar ook de verschillende accessoires kunnen uw rolgordijnen een unieke uitstraling geven. Denk bijvoorbeeld aan houten en aluminium onderlijsten, volants, zeilringen of bedieningen in kleur.

Hoogwaardig

De hoogwaardige stoffen zorgen voor een lange levensduur en uw rolgordijn kan helemaal op maat worden gemaakt. Bij Woninginrichting Krechting kunnen we u de vele mogelijkheden laten zien en adviseren welke oplossing het best bij u past. Wij maken het rolgordijn op maat en zorgen voor vakkundige montage. Wij verzekeren u van het beste resultaat. Komt u eens langs in onze showroom of kijk voor inspirerende ideeën op de website van de topmerken uit onze winkel:  Bécé, Luxaflex, BD Line, Livin’ Home en Velux.

Dit vindt u wellicht ook interessant

Duo rolgordijnen

Vouwgordijnen

Raamdecoratie