di t/m za vanaf 10:00 uur

+ 31 (0) 317 42 48 73

Terrasschermen

Ideaal, groot bereik

Terrasschermen, ook wel knikarmschermen genoemd, hebben de ideale eigenschap dat ze een groot deel van uw terras kunnen bestrijken en u er toch vrij onder kunt bewegen. Zo geniet u van een schaduwrijk terras met uw eigen persoonlijke sfeer en houdt u de zon buiten uw leefruimte in huis. Bij Woninginrichting Krechting kunt u terecht voor een ruime keus aan verschillende soorten terrasschermen.

Behoud de doorloop

Het populaire terrasscherm heeft vele voordelen. Zo wordt dit scherm vaak toegepast op terrassen waarbij een vrije doorloop gewenst is. Afhankelijk van het type en de afmeting, biedt een terrasscherm een overkapping tot wel 4 meter diep. Zo kunt u genieten van het buitenleven zonder de hitte van de zon. Het doek van uw terrasscherm is in vele kleuren en variaties verkrijgbaar. Er is altijd een kleur te vinden die past bij de stijl van uw huis. Ook de vorm van de cassette is aanpasbaar aan uw smaak.

Terrasschermen zijn onderverdeeld in gesloten cassettes en semi-cassettes. Bij een gesloten cassette zitten het doek en de onderdelen perfect opgeborgen in een kwaliteitsvolle cassette. Zo blijven ze nog langer als nieuw, ongeacht de weersomstandigheden. Cassettes zijn in verschillende kleuren en vormen verkrijgbaar, zodat het mooi kan wegvallen tegen de gevel van uw huis.

Kies de gewenste uitval

Het doek kan handmatig of elektrisch worden uitgerold tot de gewenste uitval, waarbij de knikarmen ervoor zorgen dat het doek gespannen blijft. Het toegepaste acryldoek garandeert een hoge kleurvastheid en is behandeld tegen water en vuil.

Bij Woninginrichting Krechting is een ruim assortiment aan terrasschermen verkrijgbaar. Wij nodigen u van harte uit om onze showroom in Renkum te bekijken. Wij laten u graag alle mogelijkheden zien. Wilt u volledige zekerheid van een perfect gemonteerd terrasscherm? Wij komen bij u inmeten, zorgen voor een terrasscherm op maat en staan garant voor vakkundige montage. Voor de verschillende soorten cassettes kunt u ook alvast een kijkje nemen bij Brustor en SunCircle. Deze bij ons verkrijgbare merken staan bekend om hun hoge kwaliteit.

Dit vindt u wellicht ook interessant

Uitvalschermen

Terras-overkappingen

Markiezen