di t/m za vanaf 10:00 uur

+ 31 (0) 317 42 48 73

Vitrages

Filter het licht

Vitrage of glasgordijnen, filteren op een aangename manier het licht in uw woonkamer, slaapkamer of werkruimte. Door de transparante stoffen is de lichtinval prachtig en de ruimte krijgt een rustig en besloten karakter. Woninginrichting Krechting heeft een enorme keus aan schitterende stoffen die de vitrage of glasgordijnen voor uw raam een rijk karakter geven. 

Heldere inkijk

Het voordeel van vitrage is dat de inkijk naar buiten helder is, maar de inkijk naar binnen niet direct mogelijk is. Daarom is vitrage ideaal voor mensen die dicht aan de weg wonen of werken. Door de prachtige, transparante stoffen van glasgordijnen is daarbij ook de lichtinval bijzonder en verzacht. 

Bij Woninginrichting Krechting kunt u uw vitrage volledig naar wens en op maat laten maken. Samen met u zoeken we de stof uit en bepalen we de plooi. Wilt u een loodveter of een zoom, plooien of ringen? Wij adviseren en begeleiden u van het begin tot eind. Mocht u er zelf niet helemaal uitkomen, dan helpen wij u graag. Zodra u een keuze heeft gemaakt, komen wij bij u inmeten.

Ons gordijnenatelier

Ons gordijnenatelier maakt de vitrage naar uw wens op maat en wij hangen de vitrage vervolgens bij u op. Zo bent u verzekerd van een perfect resultaat. De manieren om vitrage op te hangen zijn zeer divers. Bij Woninginrichting Krechting vindt u een groot assortiment aan systemen, ook hierover geven wij desgewenst een passend advies. Meer informatie vindt u onder het hoofdstuk gordijnrails- en roedes.

Komt u eens kijken in onze showroom in Renkum. Wij bieden behalve een ruim assortiment vitrage ook een keur aan andere inspirerende woonideeën. Wij verkopen onder anderen vitrages van het merk: Diamonds by Eric Kuster, OER, Het Stoffen Gilde, Kobé, Lethem Vergeer, Toppoint, Tulipan, Artelux, De Ploeg en Leffring & De Wilde.

Dit vindt u wellicht ook interessant

Inbetweens

Paneelgordijnen

Raamdecoratie