di t/m za vanaf 10:00 uur

+ 31 (0) 317 42 48 73

Shutters

Sfeervolle uitstraling

De sfeervolle uitstraling van shutters, maakt deze vaste, in uw kozijn gemonteerde vorm van raamdecoratie, voor alle soorten woonruimten de ideale zonwering. Het stijlvolle, karakter van shutters past in elk soort interieur. De kantelbare lamellen geven u volledige controle over lichtinval en privacy.  Dankzij de ruime keuze in kleur en materiaal, passen shutters overal. Binnen- en buitenshuis.

Shutters zijn prachtige, sfeervolle luiken waarmee u lichtval en inkijk in uw woonruimte naar wens kunt regelen. Deze hoofdzakelijk van lindehout gemaakte zonwering, is een blikvanger in uw interieur. De kantelbare lamellen zijn eenvoudig verstelbaar. De aanblik is dat van moderne, strakke louvredeurtjes. Dankzij het lichte karakter van het lindehout hebben uw shutters een warme en luxe uitstraling.

Strakke vormgeving

Speciaal voor onze leverancier StyleShutters, ontwierp Jan des Bouvrie een prachtige collectie houten shutters. Deze shutter kenmerkt zich door zeer strakke vormgeving. De vierkante zijstijlen zorgen voor een robuuste uitstraling, de vlakke louvres completeert het tot een strak, afgesloten geheel. Aan de binnenzijde van de Jan des Bouvrie shutterpanelen vindt u een subtiel geplaatst logo. Daarbij ontvangt u bij iedere set een certificaat van echtheid.

Door het gebruik van verschillende materialen, passen shutters niet alleen binnen, maar ook buiten en in vochtige ruimtes. Er is aluminium, kunststof of hout met vochtwerende houtsealer. De Outdoor Collectie is prachtig strak en modern. Deze shutters zijn gemaakt van hoogwaardig aluminium en worden naar wens in kleur afgewerkt. Dit kan in mat, zijdeglans of zelfs bronskleuren. Ook kan een aluminium frame met houten lamellen worden gecombineerd.

Volledig op maat

De shutters zijn in vele vormen verkrijgbaar en worden volledig op maat gemaakt. Ze worden deskundig ingemeten en  in uw woning gemonteerd. Zo weet u zeker dat uw shutters perfect passen en werken. Woninginrichting Krechting levert shutters van het merk StyleShutters, dit garandeert shutters van hoge kwaliteit. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van shutters? Kom gerust langs in onze showroom in Renkum, wij laten u graag met de voordelen van shutters kennismaken. Voor meer informatie en indrukken kunt u terecht op de website van StyleShutters.

Dit vindt u wellicht ook interessant

Verticale jaloezieën

Silhouette shades

Buitenzonwering