di t/m za vanaf 10:00 uur

+ 31 (0) 317 42 48 73

Dupligordijnen

Meest veelzijdige gordijn

Het dupligordijn of Duette is het meest veelzijdige gordijn in de collectie raamdecoratie. Behalve de ruime keus aan kleuren en stoffen zijn er legio redenen waarom dupligordijnen de ideale keuze zijn. Ze zijn een stijlvolle en trendy blikvanger in uw interieur. En heeft u ramen met bijzondere vormen, dan is het dupligordijn de perfecte oplossing.

Dupligordijnen hebben een isolerende werking. Ze werken geluiddempend in ruimten met laminaat- en parketvloeren. En door de speciale honingraatstructuur zijn ze ook nog eens warmte isolerend. In de winter helpen ze de warmte binnen te houden en in de zomer  helpen ze de zonnewarmte buiten te houden. Ook is het mogelijk om voor verschillende soorten afwerkingen en bedieningsvormen te kiezen. Bijvoorbeeld met of zonder koord. 

Effectief systeem

Dupligordijnen beschikken, net als plisségordijnen, over een top down / bottom up systeem. Dit houdt in dat ze van beneden naar boven, van boven naar beneden of allebei kunnen worden bediend. Voor ruimten waar u op bepaalde hoogte inkijk wilt voorkomen of zonwering nodig heeft, is dit ideaal. Daardoor heeft u zelf alle controle over de lichtregeling en inkijk in uw interieur.

Voor ramen met bijzondere vormen zijn dupligordijnen eveneens uitermate geschikt. Of het raam nu rond of schuin is, dupligordijnen zijn verkrijgbaar in allerlei modellen en vormen zodat elk raam bekleed kan worden. Tevens zijn ze eenvoudig op een draai/kiepraam of -deur te bevestigen. Met de ruime keuze in kleuren, stoffen en uitvoeringen zijn dupligordijnen geschikt voor verschillende woonstijlen.

Oplossing op maat

Omdat er zoveel mogelijkheden zijn, willen we bij Woninginrichting Krechting graag met u meedenken over de beste oplossing voor uw interieur. Wij komen graag bij u kijken en inmeten. Wij maken het dupligordijn voor u op maat en zorgen voor vakkundige montage. Zodat u zeker weet dat het eindresultaat perfect is. Kom eens kijken in onze showroom in Renkum en kijk voor ideeën op de website van de topmerken uit onze collectie Bécé, Luxaflex, Livin’Home, BD Line en Velux .

Dit vindt u wellicht ook interessant

Duo rolgordijnen

Vouwgordijnen

Raamdecoratie