di t/m za vanaf 10:00 uur

+ 31 (0) 317 42 48 73

Hoofdkussens

Er is niets zo persoonlijk als een hoofdkussen

Niets is zo persoonlijk als een hoofdkussen. Het moet aan een aantal belangrijke criteria voldoen om u het juiste comfort te geven voor een perfecte nachtrust. De verschillende mogelijkheden zijn dan ook enorm. Bij Woninginrichting Krechting hebben wij daarom een keuze uit meerdere merken die allemaal verschillende soorten hoofdkussens leveren. Die van u zit er ook zeker tussen.

Een hoofdkussen moet optimaal steunen, veerkracht hebben en isolerend werken. Al deze eigenschappen worden door iedereen weer anders ervaren. Daarom is de keuze voor een hoofdkussen erg persoonlijk. Onze drie vaste merken bieden dan ook allen hun eigen soorten kussens vanuit hun jarenlange expertise.

Zo zijn er bijvoorbeeld de natuurrubber kussens of latexkussens van Mahoton. Dit natuurlijke product zorgt voor veel veerkracht en ondersteuning en is in veel verschillende diktes en hardheden verkrijgbaar. Ook gezondheidskussens en extra comfortkussen zijn leverbaar. Waarbij elk model kussen nog ontelbaar veel variaties biedt.

Ook bij Texeler kunt u kiezen uit stevige ondersteuning of juist zachte ligging. Dit alles in combinatie met de voordelen van zuiver Texels schapenwol. Warmte en vochtregulering staan voorop en uiteraard zijn ze volledig natuurlijk. De hoofdkussens zijn verkrijgbaar in verschillende diktes en hoogtes. Ook zijn er kussens met een vulling van synthetische vezelbolletjes.

Maar een hoofdkussen kiezen doet u niet van achter uw pc. Er is niets zo belangrijk als zelf keuren door goed te voelen en proef te liggen. Daarom bent u van harte welkom in onze showroom in Renkum. Wij kunnen u helpen een keuze te maken voor het perfecte kussen. Wilt u toch meer weten? Kijk dan eens op de websites van Texeler en Butterfly.

Dit vindt u wellicht ook interessant

Matrassen

Hoeslakens

Bedbodems