di t/m za vanaf 10:00 uur

+ 31 (0) 317 42 48 73

Terrasoverkappingen

Verrassend veel mogelijkheden

Een terrasoverkapping of pergola heeft verrassend veel mogelijkheden en neemt enorm in populariteit toe. Voor een gezellige eethoek, uw keuken buiten of een heerlijk moment van loungen op uw terras. Optimaal beschut tegen de zon en in veel gevallen beschermd tegen alle andere weersinvloeden. Zo creëert u met de pergola een buitenruimte waar het op elk moment van de dag heerlijk vertoeven is. Terrasoverkappingen zijn leverbaar in veel soorten en maten. Met een dak van kantelbare lamellen, een vouwdak of uitschuifbaar screen. De mogelijkheden van terrasoverkappingen zijn legio. Geheel aangepast aan uw stijl of wensen. Voor elke tuin, patio of terras is een terrasoverkapping verkrijgbaar.

Diverse formaten

Er zijn diverse mogelijkheden als het gaat om terrasoverkappingen. Er zijn verschillende modellen beschikbaar, ieder met hun eigen kwaliteiten en eigenschappen. Zo is er de B150 en B150 XL. Dit is een volautomatisch kantelbaar overkapping met aluminium frame en lamellen. Deze budget vriendelijke oplossing regelt de zoninval op uw terras door de lamellen tot wel 150° om hun as te laten draaien. De B200  en B200 XL zijn de paradepaardjes van de Brustor Outdoor Living familie. Met hun volautomatisch kantelbare aluminium lamellen, van wel 16 cm, doseert u naadloos de zoninval. De XL variant heeft extra brede lamellen van wel 21 cm, welke zorgen voor een nog grotere uitval, meer lichtinval en een optisch rustiger plafond. En dan is er nog de B300. Dit is een strakke aluminium buitenleefruimte met een waterdicht  PVC vouwdak, dat gedeeltelijk of volledig opengeschoven kan worden voor een  optimale lichtinval. 

 

Meerdere opties

Tot slot willen wij u graag kennis laten maken met B128. In tegenstelling tot bovenstaande overkappingen is de B128 een pergola. De Brustor B128 pergola is een erg veelzijdige zonwering en vooral geliefd door zijn minimalistische design én de vele personalisatiemogelijkheden. Een uitgekiend ontwerp garandeert een panoramisch zicht op de tuin en veel lichtinval in de woning.  De B128 wordt steeds aangebouwd aan de woning en combineert de voordelen van een zonnescherm met de troeven van een terrasoverkapping.

Terrasoverkappingen voorzien van geïntegreerde screens, led verlichting en terrasverwarming, behoren eveneens tot de mogelijkheden. Wilt u weten wat er allemaal mogelijk is op het gebied van terrasoverkappingen? Bezoek dan onze showroom in Renkum, u bent van harte welkom. Wij verkopen terras overkappingen van de merken Brustor en SunCircle.

Dit vindt u wellicht ook interessant

Terrasschermen

Uitvalschermen

Screens