di t/m za vanaf 10:00 uur

+ 31 (0) 317 42 48 73

Screens

Tot in ieder detail

Een bijzonder effectieve en ruimtebesparende buitenzonwering zijn de screens. Deze transparante schermen filteren zonlicht in uw woning tot wel 85%, terwijl u toch vrij zicht naar buiten houdt. Aanvankelijk veel gebruikt als zonwering voor bedrijven en instellingen, maar door zijn scherpe prijsstelling ook al snel populair bij particulieren en toegepast bij woningen. 

Een screen werkt hetzelfde als een rolluik; het doek rolt tussen zijgeleiders naar beneden. De doeken zijn leverbaar in wevingen van glasvezel- of polyesterkwaliteit. Hierdoor ontstaat een transparant doek, waarmee u het zicht naar buiten behoudt en toch geen inkijk hebt. Daarbij beschermt de screen uw interieur tegen schadelijke uv-straling en geeft het een mooi diffuus licht.

Uitgebreide keuze

Door de uitgebreide keuze aan doekkleuren is er voor u altijd een perfect passend doek bij uw woonstijl te vinden. Voor wat betreft de cassette kunt u kiezen uit een afgeschuind, afgerond of vierkant model. Door de verschillende kleuren cassettes kunnen de screens ingerold volledig tegen uw gevel wegvallen.

Door recente ontwikkelingen is de screen zonwering steeds meer windbestendig. De ritsscreen of zipscreen voorkomt een kier tussen het doek en geleiders. Zo heeft de wind geen vat meer op het doek. Daarom is een zipscreen vooral populair voor ramen op grote hoogtes. Uiteraard worden de screens volledig op maat gemaakt.

De bediening van screens kan elektrisch, handbediend of zelfs op zonne-energie. Een screen op zonne-energie is een duurzame oplossing waarbij we gretig gebruik maken van een natuurlijke energiebron om de screen te bedienen. Meteen ook ideaal voor ruimtes waar geen stroomtoevoer mogelijk is. Zo zijn er legio mogelijkheden met screens.

Bekijk alle mogelijkheden

Als u wilt weten wat er allemaal mogelijk is op het gebied van screens, dan bent u van harte welkom bij Woninginrichting Krechting. In onze showroom in Renkum kunnen we u van het juiste advies dienen. Daarbij kunnen wij u een ruim assortiment doeken tonen.

Heeft u uw keuze gemaakt dan komen wij bij u opmeten, laten de screens op maat maken en monteren vakkundig voor u. Wij garanderen een perfecte afwerking. Om u alvast te helpen met het maken van uw keuze kunt u een kijkje nemen op de website van de door ons gevoerde merken SunCircle en Brustor.

Dit vindt u wellicht ook interessant

Rolluiken

Uitvalschermen

Raamdecoratie