di t/m za vanaf 10:00 uur

+ 31 (0) 317 42 48 73

Avek Ouro

Avek Ouro matras

Het Ouro matras uit de collectie van Avek is het beste van het beste, daarom willen we dit matras graag belichten. Dit matras biedt het toppunt aan comfort. Alle gebruikte materialen zijn van een bijzonder hoge kwaliteit met een excellente pocketkern. Door de Talalay latex laag is het Ouro matras ook nog eens uitstekend ademend. Het Ouro matras hoeft dan ook niet gekeerd te worden. 

Het Ouro matras wordt gekenmerkt als fris en buitengewoon comfortabel. Voor wie graag het beste van het beste heeft, is dit matras een must-have. Het matras heeft vier ventilatieroosters in de tijk, voor perfecte ventilatie. Door het bandstaal rondom de kern, aan alle zijden van het matras, is de ligging uitermate stabiel.

Het matras is gevuld met zuiver scheerwol, maar indien gewenst kan deze ook geleverd worden met een anti-allergene vulling. De kern van het 25 centimeter hoge matras, bestaat uit een 8-slags pocketvering met maar liefst 515 veren per m². Dankzij de 7 comfortzones wordt uw lichaam tijdens de slaap optimaal ondersteund. De Ouro is verkrijgbaar met drie verschillende afdeklagen, bestaande uit Talalay latex. Deze unieke latexsoort werkt sterk ventilerend en is zeer comfortabel.

Dit vindt u wellicht ook interessant

Avek Bronze

Avek Prata

Matrair