di t/m za vanaf 10:00 uur

+ 31 (0) 317 42 48 73

Ledikanten

De gehele ombouw van een slaapsysteem

Het ledikant is de ombouw van uw gehele slaapsysteem. In dit bed ligt de bedbodem en het matras. Het ledikant zelf geeft het hele bed zijn aanzien. De aanschaf van een ledikant is iets dat u maar enkele keren in uw leven doet. Daarom is het belangrijk dat het goed past binnen de stijl van uw slaapkamer. En het moet perfect aansluiten op de rest van uw slaapsysteem en overige wensen.

Het oog wil ook wat

Het oog wil ook wat. En omdat u een derde deel van uw leven in bed doorbrengt, is het prettig om in een mooi bed te liggen. Maar dat niet alleen, comfort is het allerbelangrijkst. Een goede nachtrust zorgt er namelijk voor dat u goed de dag doorkomt. Daarom hebben wij gekozen voor een collectie ledikanten die beide eigenschappen bezitten. Zo hebben wij verschillende ledikanten voor senioren. Deze ledikanten zijn prachtig van kwaliteit, mooi om te zien en hebben een aangepaste instaphoogte.

’s Morgens wordt u uitgerust wakker. En uit bed komen kost geen moeite vanwege de aangepaste uitstaphoogte. Uiteraard is dit voor lange mensen ook een uitkomst. Ook kunt u bij ons kiezen uit zeer trendy modellen, of juist uit ledikanten met een wat romantischer look. Voor elke smaak zijn er uiteraard mooie en stijlvolle ledikanten te vinden. Natuurlijk is het eventueel mogelijk de hele slaapkamer in de stijl van het bed aan te kleden. Hiervoor zijn talloze andere meubelstukken leverbaar om van uw slaapkamer een harmonieus geheel te maken.

Voor ieder wat wils

Ook voor kinderkamers en tienerkamers hebben wij voldoende keus in huis om een mooie, stoere of speelse slaapkamer in te richten. Uiteraard met het ledikant als de blikvanger en basis van de stijl van de slaapkamer. Wilt u zien wat wij in huis hebben? Komt u dan eens kijken in onze showroom in Renkum. Wij laten u graag onze collectie ledikanten zien en geven u indien gewenst advies over wat voor u het juiste ledikant is. Onze ledikanten van het merk Vroomshoop zijn gegarandeerd van de hoogste kwaliteit.

Dit vindt u wellicht ook interessant

Bedbodems

Boxsprings

Matrassen