di t/m za vanaf 10:00 uur

+ 31 (0) 317 42 48 73

Karpetten

Traditionele afwerking

Festonneren is de meest voorkomende en traditionele afwerking van vloerkleden. Hierbij wordt door middel van een bijpassende kleur garen een randafwerking aangebracht. Bij festonneren met lint wordt een klein bandje rond het vloerkleed gestikt. Deze manier van afwerken is iets exclusiever als het festonneren en is minder gevoelig voor pluizen.

Luxe uitstraling

Bij banderen wordt het karpet voorzien van een band. Deze band kunt u op verschillende  breedtes op het kleed laten stikken. Door het karpet op deze manier af te laten afwerken, geeft u het karpet een luxe en duurzame uitstraling. Het karpet kan ook worden voorzien van een smal bandje. Hierdoor krijgt het kleed een elegante en unieke afwerking die nauwelijks zichtbaar is. Bij deze techniek wordt de band blind aangebracht, waardoor de stiknaad niet zichtbaar is.

Randafwerking

Bij het volume karpet worden de randen omgevouwen. Hierdoor zie je geen afwerking. Het karpet wordt voorzien van een rubber ondertapijt. De randen worden geschoren waardoor het kleed mooi vlak komt te liggen. Het resultaat is een zacht karpet met een volle en luxe uitstraling. Zoekt u een apart design, een karpet wat u zelf op kleur kunt samenstellen of een ander soort karpet, dan tonen wij u ook graag de uitgebreide collecties van onze leveranciers. Wij hebben karpetten van de merken Arte Espina, Brink & Campman en Carpet Sign.

Dit vindt u wellicht ook interessant

Tapijten

Harde vloeren