di t/m za vanaf 10:00 uur

+ 31 (0) 317 42 48 73

Plisségordijnen

Traditionele afwerking

Het plisségordijn kent enorm veel toepassingen. Behalve de buitengewoon ruime keuze aan moderne kleuren en prachtige stoffen, zijn er eindeloos veel redenen waarom plisségordijnen de beste keuze zijn. Ze zijn een elegante en moderne blikvanger in uw interieur. En voor ramen met bijzondere vormen is het plisségordijn de perfecte oplossing.

Het plisségordijn kent nagenoeg alleen maar voordelen door de grote hoeveelheid aan mogelijkheden die het biedt. Dit maakt het gordijn een perfecte oplossing voor elk type interieur, of het nu klassiek of modern moet zijn. U kunt het plissegordijn aan elke situatie aanpassen. 

Effectief systeem

Bijvoorbeeld het top down / bottom up systeem van plisségordijnen. Dit houdt in dat u het stofpakket van boven naar beneden kunt laten zakken of van beneden naar boven kunt optrekken. Ideaal voor ruimten waar u op bepaalde hoogte inkijk wilt voorkomen of zonwering nodig heeft. Op die manier heeft u zelf alle controle over de lichtregeling en inkijk in uw interieur.

Voor ramen met bijzonder vormen zijn plisségordijnen precies op maat te maken. Welke vorm het raam ook heeft. Ze zijn ook goed aan een draai/kiepraam te bevestigen. Dan zijn er ook nog verschillende soorten afwerkingen en accessoires waaruit u kunt kiezen om het plisségordijn helemaal aan uw woonstijl aan te passen.

Wij denken met u mee

Bij Woninginrichting Krechting willen we graag met u meedenken over de beste oplossing voor uw interieur. Wij komen bij u kijken en inmeten. Wij maken het plisségordijn voor u op maat en zorgen voor vakkundige montage. Op die manier garanderen wij u een perfect eindresultaat. 

Kom eens kijken in onze showroom in Renkum en kijk voor ideeën op de website van de merken die u bij ons in de winkel kunt vinden: Bécé, Luxaflex, BD Line,  Gardisette en Velux .

Dit vindt u wellicht ook interessant

Dupligordijnen

Rolgordijnen

Raamdecoratie