di t/m za vanaf 10:00 uur

+ 31 (0) 317 42 48 73

Matrair

Matrair matras

Instelbaar slaapcomfort, slapen zonder rugpijn. Met het matras van Matrair ligt dit binnen handbereik. Het matras op lucht dat u instelt naar uw wensen. Met de afstandsbediening kunt u heup- en schouderondersteuning simpel aanpassen. Is het matras goed ingesteld, dan ligt u mooi vlak. Heerlijk comfortabel slapen op een matras dat nooit meer te hard of te zacht is. Slaap lekker.

Tot voor kort was een enkelmatras nooit volledig naar uw wens aan te passen. Met de Matrair, nieuw in de collectie van Woninginrichting Krechting, is dit verleden tijd. De matrair draagt u letterlijk op lucht. Want deze matras heeft instelbare luchtkamers die volledig aan uw lichaam zijn aan te passen. Nergens drukpunten of knellende plaatsen. Geen deining en ook zakt u er niet door. Een ongekend comfort.

Lichaamsbouw, gewicht, geslacht, leeftijd, allemaal factoren die bijdragen aan druk op uw matras, die uiteindelijk pijn bij het slapen kunnen veroorzaken. Doordat het matras van Matrair zich volledig op gewicht en lichaamsbouw kan instellen, zijn er geen vervelende drukpunten. Ook ligt u mooi recht. Zo verbetert de nachtrust uw dagrust.

De unieke Matrair is uitgevoerd met elastisch schuim dat door druk en warmte zacht wordt. Hierdoor past uw lichaam er perfect in. Daarbij zorgt het opencellige materiaal voor goede ventilatie en warmteregulering. Voor de afwerking heeft u de keuze uit twee soorten hoezen, zich onderscheidend door een luxueuze uitstraling en uitstekende ventilerende eigenschappen.

Woninginrichting Krechting nodigt u van harte uit het matras uit te proberen. Voor een periode van 90 dagen kunt u het matras proberen. Is het niet wat u zoekt, dan kunt u het matras omruilen voor een ander matras uit onze collectie. Wilt u meer weten over de Matrair? Neem dan een kijkje op www.matrair.nl of kom langs in onze winkel aan de Kerkstraat 77 te Renkum. Wij vertellen u graag meer over dit unieke matras met omruilgarantie.

Dit vindt u wellicht ook interessant

Texeler Wolmatras

Avek Bronze

Avek Prata