di t/m za vanaf 10:00 uur

+ 31 (0) 317 42 48 73

Over Velux

Uniek VELUX design
Design is net zo belangrijk als functionaliteit. Onze slanke zijgeleiding en cassette en de grote keuze uit kleuren en dessins zorgen voor een perfecte integratie met uw VELUX dakraam en uw kamer.

Aanwinst voor uw interieur
VELUX raamdecoratieproducten zijn een aanwinst voor ieder interieur. De zijgeleiding en cassette zijn slank, sluiten perfect op elkaar en het dakraam aan en zijn leverbaar in geborsteld aluminium uitvoering. De producten zijn dankzij het unieke Pick&Click!™ systeem eenvoudig en binnen enkele minuten te monteren.

Duurzaamheid
Alle VELUX producten worden gemaakt voor een lang en probleemloos leven. Ze worden onderworpen aan de strengste testen en worden gemaakt van hoogwaardige materialen. Zo kunnen we garanderen dat uw producten, mits correct gemonteerd, soepel bediend kunnen worden, lang mee gaan en u een maximaal comfort geven in uw eigen woning. En voor een zeker gevoel krijgt u, onverminderd en naast de wettelijke rechten die u als koper al heeft, 3 jaar schriftelijke fabrieksgarantie op ieder VELUX raamdecoratieproduct.

Tekst: www.veluxshop.nl