di t/m za vanaf 10:00 uur

+ 31 (0) 317 42 48 73

Over Toppoint

Binnenzonwering, gordijnen & vloeren
Ambitieus in vloeren. Dat kun je gerust zeggen over eigenaar Gerwin van Vliet en zijn medewerkers. Vandaar de naam Ambifloor. Maar ondertussen hebben ze net zoveel passie ontwikkeld voor binnenzonwering, gordijnen, tapijten, shutters, karpetten en vloerverwarming. Het assortiment is uitgebreid; de ambitie is gebleven.

Betrokken
Ambifloor kenmerkt zich door persoonlijke betrokkenheid. Met een goede reden: jouw zichtbare vreugde over het resultaat van ons werk. Daar doen we het voor.

‘Boven verwachting!’ Of: ‘Exact volgens onze wensen!’ Dat zijn voor ons de mooiste complimenten. Dat betekent dat we goed naar je hebben geluisterd. De basis voor een goed advies, de garantie voor een tevreden klant.

Kwaliteit en duurzaamheid
Ambifloor staat voor kwaliteit. Dat merk je en dat zie je. Onze producten zijn tijdloos, bestand tegen normaal of zelfs intensief gebruik en bestemd voor de langere termijn. In die zin mogen we ons gerust duurzaam noemen.

Service
We lossen het gewoon altijd voor je op. Een kras in de parketvloer, een plank die loslaat door waterschade: dit ten allen tijde gerepareerd. De mooie gordijnen passen niet meer na de verhuizing? Wij vermaken ze in ons eigen naaiatelier. Een passende oplossing, wat er ook gebeurt.

Tekst: www.toppoint.eu