di t/m za vanaf 10:00 uur

+ 31 (0) 317 42 48 73

Over Brustor

Brustor is een Belgische, familiale onderneming die door de jaren heen uitgegroeid is tot een internationaal sterke speler in de markt van de zonwering.

Meer dan 50 jaar ervaring
In 1965 startte Louis Brutsaert een eigen bedrijf in dekzeilen en huiszonwering. Het bedrijf onder de naam L. Brutsaert bouwde een stevige basis uit, met alle kennis en ervaring in huis werd in 1997 het merkt Brustor gelanceerd. We zijn met Brustor erg snel gegroeid de laatste jaren, in 2011 lanceerden we de terrasoverkappingen met lamellen dak, wat wij Outdoor Living noemen. Dat gaf een boost aan onze bedrijfsvoering en de productiesite werd te klein.

In 2013 bouwden we dan ook een volledig nieuwe bedrijfssite op een terrein van 50.000 m² met eigen productiefaciliteit, magazijn en kantoorgebouw in het West-Vlaamse Gullegem waar we zowel knikarmschermen, veranda-zonwering, screens als terrasoverkappingen produceren. Topproducten vereisen een geolied machinepark dat de modernste productie- en assemblagetechnieken aankan. Dankzij de eigen poederlakkerij, zagerij, confectie, montage – en controleafdeling gebeurt het volledig productieproces in eigen beheer, wat zorgt voor een 100% Belgisch design én fabricaat! Aangestuurd door technisch onderlegd personeel garanderen we een hoge productiviteit. Dankzij ons volautomatisch magazijn doen we aan efficiënt stockbeheer en kunnen we onze productielijnen vlot bevoorraden.

Pionier voor terrasoverkappingen
Als pionier inzake terrasoverkappingen met openschuifbare en kantelbare lamellendaken, vinden we het belangrijk om te blijven innoveren. Daarom gaan we steeds op zoek naar nieuwe oplossingen en gaan we tot het uiterste om van elk product een persoonlijke zonwering te maken op maat van jouw huis en tuin, waar je nog jaren van kan genieten. Onze aluminium terrasoverkappingen, zonneschermen, verandazonwering en screens zijn gemaakt met oog voor detail en hebben verschillende functies en opties die uw buitenruimte zowel beschermen als verbeteren.

We zijn trots op onze sterke groeicijfers en danken dit aan onze medewerkers en professioneel dealernetwerk. Innovatie, kwaliteit en een bijzonder hoge graad van techniciteit vormen nog steeds de sleutel tot het succes van Brustor.

Tekst: www.brustor.com