Al bijna een halve eeuw ervaring in woninginrichting  

Welkom bij Woninginrichting Krechting. Al bijna een halve eeuw ervaring in woninginrichting. Het bedrijf, van oorsprong opgericht door Fred en Ria Krechting in Wageningen, wordt al sinds januari 2005 door ons in Renkum voortgezet. Een familiebedrijf waar we trots op zijn.

Inmiddels is Woninginrichting Krechting uit Renkum niet meer weg te denken. Met een schat aan ervaring op het gebied van woninginrichting runnen wij een prachtige showroom in het midden van het dorp aan de Kerkstraat 77. Hier kunt u alles vinden op het gebied van woninginrichting. Van vloeren, zonwering, raamdecoratie en slaapsystemen tot gordijnen en nog veel meer.

Bij Woninginrichting Krechting staan service, kwaliteit en klantvriendelijkheid voorop. En door onze jarenlange ervaring op het gebied van woninginrichting, zijn wij als geen ander in staat u van het beste advies te voorzien. Daarbij zijn wij uiteraard op de hoogte van de allerlaatste trends op woongebied. Zowel binnenshuis als buitenshuis.

Bij Woninginrichting Krechting treft u een uitgebreide keuze in alle prijsklassen, kwaliteiten en kleuren aan. Wij zijn lid van inkoopvereniging Den Brink en belangenvereniging Anbo. Onze producten worden vakkundig door eigen medewerkers gelegd en geplaatst. Wij staan garant voor tevredenheid en kwaliteit.

Kom gerust langs voor een kennismaking. De koffie en thee staan klaar en er is gratis parkeergelegenheid naast en tegenover ons pand. Een afspraak, ook bij u thuis, is tevens buiten openingstijden realiseerbaar.

Tot ziens bij Woninginrichting Krechting.

 

Eddy & Natasja Krechting

 

 

Lid van Inkoopvereniging Den Brink 
 
Anbo logo